Christien Boomsma

Schrijfster van spannende jeugdboeken

Vuurdoop! Nog één nachtje.

Posted on March 10, 2015 | 0 comments

Vuurdoop omslag agSuperspannend dit! Ik hoor net dat Vuurdoop, mijn allernieuwste boek binnen is bij uitgeverij De Vier Windstreken. En dat betekent dat ik zelf ook ieder moment de eerste exemplaren binnen kan krijgen! Nog één nachtje slapen waarschijnlijk.

En het kan ook niet beter bijna. Want… in het verhaal van Vuurdoop, krijgt de eigenwijze Mare na een spectaculaire zonsverduistering te horen dat ze speciale krachten heeft. En haar moeder, die denkt óók dat het eerste licht van de zon na zo’n verduistering magisch is.

Is het dan niet heel bijzonder dat nét nu het boek uitkomt, er een zonsverduistering aan zit te komen? De grootste en meest spectaculaire sinds 1999. De zon zal voor tachtig procent schuil gaan achter de maan en we moeten hierna dertien jaar wachten voor er weer zo eentje komt. Kortom: het is alsof ik het erop uitgezocht heb. Maar ik zweer je, dat is dus niet zo! Het is allemaal toeval.

Vuurdoop omslagNieuwsgierig? Je kunt hem alvast bestellen bij uitgeverij De Vier Windstreken, bij gewone boekhandels, of bij mij door me een mail te sturen! Krijg je ook nog een handtekening! Prijs? 14,95!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *