TovenaarspakketAls je verhalen schrijft, moet je gewoon je fantasie laten gaan. Je hoort iemand iets vertellen, je ziet iets dat je opvalt en dan denk je: wat als…?

Het kan iets heel simpels zijn. Bijvoorbeeld je ziet een kraai op een tak zitten, terwijl je naar school fietst. Maar wat als die kraai nu niet een gewone kraai is, maar een boodschapper? Waar komt hij dan vandaan? Wat voor boodschap heeft hij bij zich? Voor wie is die bestemd?

Voor je het weet heb je een verhaal over een heel gewoon meisje, dat plotseling een sprekende kraai in haar kamer vindt. En die kraai vertelt haar dat ze verborgen magische krachten heeft en dat die héél nodig zijn, omdatin het land waar hij vandaan komt een boze tovenaar probeert de macht over te nemen en dat… Ga zelf maar verder.

Een plaatje kan je fantasie op weg helpen. Bekijk de plaatjes hierboven maar eens goed. Wie weet begint er dan een verhaal te kriebelen in je hoofd.  Schrijf het op en mail het me. En als ik het leuk vind, zet ik het op mijn site.Met je naam erbij natuurlijk, want het is jouw verhaal. Het maakt niet uit of het lang is, of kort.

Doe je best!